Попередні статті

Четверг 15-Янв


Воскресенье 28-Дек


Пятница 26-Дек


Воскресенье 30-Ноя


Среда 26-Ноя


Понедельник 24-Ноя


Среда 01-Окт


Пятница 19-Сен


Вторник 16-Сен


Пятница 29-Авг


Понедельник 25-Авг


Воскресенье 24-Авг

Отримуємо вид на проживання в Португалії

Отримати посвідку на проживання в Португалії просто. Потрібно купити нерухомість на 500 тисяч євро. В країні високу якість життя і океан поруч. Хіба цього не досить?

Отримати ВНЖ в Португалії можна декількома способами. Перший - інвестувати 1 мільйон євро в економіку країни. Другий - більш дешевий і більш корисний для інвестора - купити нерухомість в країні вартістю не менше 500 тисяч євро. Посвідка на тимчасове проживання в країні можна оформити всього за одне відвідування. Через п'ять років його можна змінити на постійний, а ще через рік - отримати громадянство. Таким чином, отримати португальський паспорт можна через 6 років.

Зараз на іноземних громадян припадає близько 60% угод з португальською нерухомістю, відзначає Марина Філічкін, керівник відділу продажів інтернет-центру зарубіжної нерухомості Tranio.Ru. Британці та китайці - найактивніші покупці. Проте в найближчому майбутньому може зрости число інвесторів з Росії та Індії, яких приваблює можливість вільного пересування по території Шенгенської зони. Спрощення правил надання ВНЖ вже викликало збільшення попиту з боку іноземців.

Марина Філічкін
керівник відділу продажів інтернет-центру зарубіжної нерухомості Tranio.Ru

«З тих пір, як влада ввела« золоту візу », яка гарантуватиме інвесторам ВНЖ, Португалія, а особливо Лісабонський регіон зазнав наплив росіян і китайців. Не дивно, що через нового закону середня ціна, за якою тут набувається житло, наблизилася до позначки 500 тисяч євро - така стартова ціна для отримання статусу резидента. Це підтверджують і дані дослідження Tranio.Ru: більшість продажів в Португалії припадають на середній і високий ціновий сегмент (250-500 тисяч євро). На Лісабонській Рів'єрі російські покупці вибирають квартири в пішої доступності до пляжу (як правило, з видом на океан) в межах 300-500 тис. Євро, також окремі будинки з басейном від 500 тисяч євро. Завдяки новій програмі при купівлі нерухомості дорожче півмільйона вони ще отримують ВНЖ для себе і своєї сім'ї. Бувають і більш вишукані запити: елітні пентхауси або особняки на першій береговій лінії, земельні ділянки в заповідній зоні Малвейра-да-Серра або Сінтри, звідки відкриваються приголомшливі панорамні види на узбережжі Лісабонської Рив'єри. Один відомий росіянин вже побудував там собі віллу, ділянка обійшовся йому приблизно в 5 млн євро ».

Португальська імміграційна програма Golden Residence стала сильною мотивацією для інвесторів із Піднебесної повернутися убік Португалії. За офіційною статистикою за неповних два роки існування програми 1101 китаєць вже став її учасником, відзначає компанія Henley & Partners. Громадянство дозволяє безстроково жити і працювати в Євросоюзі, подорожувати без візи в більш ніж 140 країн світу і користуватися всіма соціальними благами. Найбільшою популярністю серед інвесторів, за даними експертів, користуються такі райони як Лісабон, Кашкайш і Алгарве. Вартість житла варіюється від 1700 євро до 17 000 євро за 1 квадратний метр.

Всього станом на серпень 2014 інвесторам було видано 1360 «золотих віз». Завдяки програмі в економіку було залучено близько € 817 мільйонів, що сприятливо позначилося на добробуті країни. На думку уряду Португалії до кінця 2014 року загальна цифра досягне одного мільярда євро.

Що стосується росіян, то крім Португалії вони інвестують і в інші країни з метою отримання ВНЖ. У Латвії з 1 вересня 2014 можна отримати п'ятирічний вид на проживання, купивши нерухомість вартістю не менше 250 тисяч євро. Латвійський ВНЖ особливо привабливий тим, що забезпечує безвізовий в'їзд до країн Шенгенської зони і полегшує оформлення віз в інші розвинені країни. Купівля житлової або комерційної нерухомості в Іспанії, а також землі на суму не менше 500 000 євро, також дає право на ВНЖ. Не має значення, чи здають інвестори свої будинки і квартири в оренду або використовують для постійного проживання. При проживанні більше 183 днів на рік іноземець стає податковим резидентом країни і зобов'язується платити податки на доходи у всіх країнах. При придбанні ВНЖ на підставі інвестицій інвестору не обов'язково жити в Іспанії круглий рік і він має право вибрати, чи ставати йому податковим резидентом.

Cпорiднене
Otrymuemo vyd na prozhivanna v Portugalii | 0 коментарі | | Створити новий обліковий запис
Думки адміністрації сайту можуть не співпадати із думками коментаторів. Сайт не несе відповідальності за зміст коментарів.

Зараз на сайті
Гості: 4
Нове

Статті

Немає нових статтей

Коментарi останні 2 днів

Немає нових коментарів
http://vesti.kz/crime/87683/
 Авторське право © 2009 НЕРУХОМІСТЬ: ВИБІР ТА ОГЛЯД РИНКУ
 Всі торгові марки і авторські права на цій сторінці належать відповідним власникам.